Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

филтър PolarPro Cinema Limited Colection за Mavic 2 Pro

Код:112010487
POLAR PRO CINEMA SERIES LIMITED COLLECTION FOR MAVIC 2 PRO ND32/PL,ND64/PL,ND32,ND64
POLAR PRO CINEMA SERIES LIMITED COLLECTION FOR MAVIC 2 PRO ND32/PL,ND64/PL,ND32,ND64 POLAR PRO CINEMA SERIES LIMITED COLLECTION FOR MAVIC 2 PRO ND32/PL,ND64/PL,ND32,ND64 POLAR PRO CINEMA SERIES LIMITED COLLECTION FOR MAVIC 2 PRO ND32/PL,ND64/PL,ND32,ND64
  • Филтри, специално проектирани за DJI Mavic 2 Pro
  • ND32/PL,ND64/PL,ND32,ND64 Mavic 2 филтри
  • Лазерен индикатор за поляризация, гравиран върху рамката, за лесно регулиране на поляризатора
  • Намаляват скоростта на затвора без промяна на цветовия профил
  • Нисък индекс на пречупване, неутралност на цветовете
  • Варианти:
  • PolarPro Cinema Limited Colection Комплект филтри за Mavic 2 Zoom (4 бр.)
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

ND филтрите от серията Cinema Series Limited намаляват драстично скоростта на затвора, за да създават гладко кинематографично видео в интензивно ярки и трудни светлинни условия. Включените филтри са ND32 (5-стопа) и ND64 (6-стопа), както и ND32 / PL и ND64 / PL за намаляване на скоростта на затвора и поляризиране на сцени, страдащи от лоши светлинни условия. За бърза и проста настройка на поляризацията, ND / PL филтрите имат гравирани индикатори за поляризация. Лесен монтаж и демонтаж на мястото на ув филтъра на Mavic 2 Pro, а технологията AirFrame рязко намалява общото тегло на филтъра.

 
Всеки филтър е снабден с многослойно стъкло от серия Cinema, което отговаря на изискванията както на напреднали така и на професионалисти. Създадени, за да получат максимална детайлност от камерата Hasselblad на Mavic 2 Pro.
 
Защита от отблясъци, надраскване, прах, вода и замърсяване.
 
ND32 Намалява скоростта на затвора с 5 стъпки, а също така редуцира и отблясъците. Висококачественото стъкло и многослойни покрития, могат да задоволят и най - взискателните пилоти.
 
ND64 За изключително ярки дни - намалява нивата на осветеност с 6 стопа. Това ви помага да постигнете скорост на затвора от 1/60 до 1/50 секунди дори при най-ярките дни за естествено замъгляване на движението и кинематографичен ефект. Позволява заснемане на видео с отворена бленда от f/2.8 в слънчево време.Може да се използва за дълги експонации при фотозснемане, намалява с 5 стопа светлината.
 
ND32/PL За изключително ярки дни - намалява нивата на осветеност с 5 стопа. Това ви помага да постигнете скорост на затвора от 1/60 до 1/50 секунди дори при най-ярките дни за естествено замъгляване на движението и кинематографичен ефект.Позволява заснемане на видео с отворена бленда от f/2.8-4.0 в слънчево време.Премахава отблясъците от лъскави повърхности.
 
ND64/PL За изключително ярки дни - намалява нивата на осветеност с 6 стопа. Това ви помага да постигнете скорост на затвора от 1/60 до 1/50 секунди дори при най-ярките дни за естествено замъгляване на движението и кинематографичен ефект. Позволява заснемане на видео с отворена бленда от f/2.8 в слънчево време.Може да се използва за дълги експонации при фотозснемане, намалява с 5 стопа светлината. Премахава отблясъците от лъскави повърхности.
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти