Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

аксесоар DJI Mavic 2 Fly More Kit за Mavic 2 Pro и Mavic 2 Zoom

Код:120030165
DJI MAVIC 2 FLY MORE KIT
DJI MAVIC 2 FLY MORE KIT DJI MAVIC 2 FLY MORE KIT DJI MAVIC 2 FLY MORE KIT DJI MAVIC 2 FLY MORE KIT
  • За Mavic 2 Pro & Mavic 2 Zoom
  • Допълнителни батерии за по-дълъг полет
  • Зарежднае на батериите по време на шофиране
  • Превърнете батериите си в банки за захранване
  • Безшумни витла за по-тих полет
  • Многофункционална чанта за рамо
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Комплектът Mavic 2 Fly More включва две интелигентни батерии за Mavic 2, зарядно за кола, адаптер за зареждане на други устройства от батерията, хъб за зареждане на 4 батерии, пропелери с нисък шум и чанта за Mavic 2, осигуряваща място за всичките аксесоари на дрона.

 
Батериите имат капацитет до 59,29 Wh и всяка от тях има максимално полетно време от 31 минути. С вградена DJI интелигентна система за управление на захранването, състоянието на батерията се следи и отчита в реално време, което ви позволява да се съсредоточите повече върху полета.
 
Зарядното устройство за кола Mavic 2 ви позволява да зареждате батерии по време на шофиране и има максимална изходна мощност до 80W и разполага с технология за защита от ниско напрежение, която гарантира, че зареждането няма да попречи на автомобила да стартира нормално.
 
Хъбът за зареждане на батерията повишава ефективността, като зарежда батериите последователно, в зависимост от оставащото им ниво на мощност, като батериите с по-голям остатъчен заряд получават първо захранване. Благодарение на сгъваемия дизайн на хъба, лесно можете да го вземете където и да отидете. Можете дори да се наслаждавате на до четири порта за зареждане, когато го използвате със зарядно за кола или зарядно устройство за батерии.
 
Адаптерът за батерия превръща Вашите интелигентни батерии за полет в банки с голям капацитет. Всеки адаптер за батерия има два USB Типа-А портове, предлагащи 10 W двоен изход, което ви позволява да зареждате напълно смартфон, като използвате само 20% от една батерия.
 
Два чифта пропелери с ниско ниво на шума също са включени в комплекта. Тези витла от ново поколение възприемат чисто нов аеродинамичен дизайн, което води до по-тих полет, повишена ефективност и удължено време за полет.
 
Многофункционалната чанта е специално проектирана за Mavic 2. Тя е в състояние да побере един дрон, едно дистанционно, четири интелигентни батерии, смартфон, допълнителни витла, ND филтри, кабели, microSD карти и много други аксесоари.

Съдържание на кутията

Dji Mavic 2 Fly More Kit За Mavic 2 Pro И Mavic 2 Zoom

1 x Зарядно за автомобил за Mavic 2
2 x Батерии
1 x Хъб за зареждане на 4 батерии
1 x Адаптер за зареждане на други устройства от батерията
Пропелери 8743 Low-noise - 2 комплекта
1 x Чанта за Mavic 2 

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти