Екшън камера GoPro HERO + Карта памет Lexar 32GB High-Performance microSDHC + Adapter

Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

видеокамера GoPro HERO + карта Lexar 32GB High-Performance microSDHC + Adapter
Код:180100025

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

 

Снимайте приключенията си в 1440p или 1080p HD с GoPro HERO. Използва същата конструкция като HERO5 Black и HERO6 Black.
Формата на камерата е физически съвместима с повечето аксесоари за HERO5 Black и HERO6 Black, като например корпуси, клетки и закрепващи аксесоари, така че можете да го вземете със себе си почти навсякъде. Освен това камерата е водоустойчива до 10 метра дълбочина без допълнителен подводен бокс.

Видеоклипът може да бъде заснет в 1440p или 1080p HD при 30 и 60 кадъра в секунда. Друга възможност е да заснемете 10-мегапикселови снимки, които да допълнят вашите видеоклипове. Заснемането на снимки и видео е лесно, тъй като HERO може да бъде контролирано с гласови команди. Настройката на камерата е бърза и лесна чрез задният 2-инчов сензорен дисплей. Той ви позволява да подреждате снимките си бързо и точно.

Здраво и водоустойчиво гумирано тяло. Заснемете приключенията си на дълбочина до 10 метра под водата.

Управлявайте своя HERO с прости гласови команди като "GoPro, start recording" и "GoPro, take a photo."
Свържете се чрез приложението на GoPro, за да контролирате камерата, да преглеждате вашите снимки и да споделяте вашите любими моменти.
С GoPro QuikStories, HERO автоматично изпраща вашите кадри в приложението GoPro, където се превръща в напълно редактиран видео с музика и ефекти.
С вградена електронна стабилизация HERO записва гладко, стабилизирано видео независимо дали снимате ръчно или използвате GoPro монтаж.
Управление с един бутон, еднократно натискане на спусъка стартира HERO и започва автоматично записване.