Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

фотоапарат Canon EOS 5D Mark IV + светкавица Canon 600EX-RT II SPEEDLITE

Код:180030943
фотоапарат Canon EOS 5D Mark IV + светкавица Canon 600EX-RT II SPEEDLITE
фотоапарат Canon EOS 5D Mark IV + светкавица Canon 600EX-RT II SPEEDLITE фотоапарат Canon EOS 5D Mark IV + светкавица Canon 600EX-RT II SPEEDLITE фотоапарат Canon EOS 5D Mark IV + светкавица Canon 600EX-RT II SPEEDLITE фотоапарат Canon EOS 5D Mark IV + светкавица Canon 600EX-RT II SPEEDLITE фотоапарат Canon EOS 5D Mark IV + светкавица Canon 600EX-RT II SPEEDLITE
  • 30.4MP (CMOS Bayer RGB)
  • Full-Frame (36x24mm)
  • DCI 4K (4096 x 2160)30p
  • 61 точков Phase AF
  • Canon EF съвместимост
  • 7fps при 30.4MP
  • 1/8000s Mакс. скорост
  • 1/200s Х-скорост
  • 1x CF; 1x SD/SDHC/SDXC
  • 100-32000(50-102400)ISO
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Canon EOS 5D Mark IV е професионална камера за фотография и видео, която предлага максимално качество на изображението и висока производителност. Новоразработеният 30.4MP full-frame CMOS сензор заедно с процесора DIGIC 6+ осигуряват детайлни изображения с по-малко шум, с прецизни цветове и тонове. Камерата работи в диапазон от ISO 100-32000, който може да бъде разширен до впечатляващите ISO 50-102400 за рязко, нискошумно изображение в различни условия. Наред с тези подобрения на качеството на изображението, EOS 5D Mark IV предлага по-голяма производителност с подобрена система за автофокус, вграден
Wi-Fi, NFC, GPS и др.

 
Canon EOS 5D Mark IV
Независимо какво снимате, бъдете сигурни в безкомпромисното качество на изображението и напълно професионалните характеристики.

Съвършенство

Предназначен за работа във всякакви условия, EOS 5D Mark IV е великолепно разработен и завършен фотоапарат с универсално приложение.
CANON EOS 5D MARK IV BODY
Защото тънкостта е в детайлите
От мига, в който светлината премине през обектива, EOS 5D Mark IV улавя всеки нюанс, всеки цвят, всеки детайл. Canon отново направи детайлите още по-фини с новия сензор с изключителна яснота. Вижте света както никога досега.

Уловете детайла. Уловете всичко

30,4-мегапикселов CMOS сензор осигурява изображения, които са с много детайли и малко шум – дори в ярките и тъмните зони. По-високата разделителна способност означава, че нищо не се губи, давайки ви свободата да изрязвате, за да получите перфектната композиция без влошаване на качеството.

Преразглеждане и усъвършенстване

Всеки от 30-те милиона пиксела на EOS 5D Mark IV съдържа два фотодиода, които могат да се използват заедно или поотделно. Тази технология позволява създаването на Dual Pixel RAW (DPRAW) файлове, които съдържат двойка изображения, заснети от две леко различаващи се гледни точки. Когато се обработват с помощта на софтуера Digital Photo Professional, DPRAW файловете позволяват на фотографите да правят корекции на изображенията за подобряване на рязкостта в желана зона.
CANON EOS 5D MARK IV BODY
Чудесно заснемане в слаба светлина
Работата при слаба светлина е подобрена при всяка ISO настройка със силно намален цифров шум и максимална светлочувствителност ISO 32 000 (разширяема до ISO 102 400). Бъдете сигурни в превъзходното качество на изображенията дори когато снимате при слаба светлина.

CANON EOS 5D MARK IV BODYСледващо ниво на обработка

Вградената корекция на изкривяванията подобрява работата на обектива чрез компенсация на фактори като дифракция, изкривяване и хроматична аберация, за да се получи изображение, което визуално няма равно на себе си.

Цифрова оптимизация на обектива

Цифровата оптимизация на обектива добавя още едно ниво на корекция, като потиска ефектите от още оптични явления, включително ефекта на оптичния нискочестотен филтър на фотоапарата. Резултатът е: оптимизирана работа и невероятно качество на изображенията.

Яснота, контраст и цвят

5D Mark IV разполага с набор от настройки за автоматичен баланс на бялото (AWB), които имат различен подход към изкуствената светлина. Настройката "Приоритет на атмосферата" се стреми да запази част от топлите цветове от източниците на изкуствена светлина с цел да съхрани известна част от атмосферата на дадена сцена, а настройката "Приоритет на бялото" елиминира повечето от топлите нюанси на осветлението от лампи с нажежаема жичка и се стреми да пресъздаде колкото е възможно по-неутрални цветове.
CANON EOS 5D MARK IV BODY
Всеки детайл е внимателно заснет
Стилът на снимката "Фини детайли" е включен в 5D Mark IV, за да се увеличи максимално количеството на детайлите, заснемани от 30,4-мегапикселовия сензор на фотоапарата. Тази настройка дава приоритет на градацията на тоновете и подчертава фините детайли.

Прецизност като стандарт

EOS 5D Mark IV е с подобрено фокусиране и мерене на експонацията, което улавя момента и го проследява на мига дори при недостатъчно светлина.

CANON EOS 5D MARK IV BODYСамо докато мигнете

Фокусирайте действието с разширена 61-точкова AF система, която проследява дори най-динамичните обекти. EOS 5D Mark IV използва 61AF точки1, които са разположени върху по-широка зона – 8 процента повече вертикално разширяване в централната зона и 24 процента повече вертикално разширяване в периферната зона – което дава по-голяма свобода за позициониране на обектите при композиране на снимката.

Бързо, непрекъснато фокусиране дори при слаба светлина

С AF сензор с висока чувствителност качеството на фокусиране на EOS 5D Mark IV е гарантирано дори при ниски нива на осветеност до EV-32. То е подобрено допълнително до EV-43 при снимане в режим Live View с Dual Pixel CMOS AF.

Превъзходна точност на AF дори с дълги обективи

Ако сте фотограф на спортни събития или дива природа, ще ви се налага често да използвате супертелеобективи с удължители, за да се приближите до обектите си. С максимум 61 точки с 21 AF точки от кръстовиден тип при f/8, фокусирането с висока прецизност се извършва далеч по-лесно.

CANON EOS 5D MARK IV BODYСензор за мерене на експонацията с 150 000 пиксела

EOS 5D Mark IV използва специално разработен 150 000-пикселов RGB+IR сензор за високопрецизно измерване на експонацията. Този сензор също така работи заедно с AF системата на фотоапарата при разпознаването и проследяването на цветни обекти и лица.

Проследявайте обектите си с още по-голяма точност

EOS 5D Mark IV разполага с EOS iTR AF система, която значително подобрява ефективността на проследяване на обекта. Персонализирайте проследяването в зависимост от своите нужди с различни режими, когато фокусирате и проследявате лица или други обекти.


CANON EOS 5D MARK IV BODYИзберете фокусиране, което съответства на обекта

AI Servo AF III на Canon се отличава с AF алгоритъм, който подобрява чувствителността на проследяване в сцените, в които са възможни внезапни движения на обекта.

Шест персонализирани AF настройки
, базирани на случаи от практиката, помагат да изберете най-подходящи параметри за вашия обект, например чувствителност на проследяване, ускоряване/забавяне на проследяване и автоматично превключване на AF точки.

Уловете момента независимо от източника на изкуствена светлина

EOS 5D Mark IV разпознава честотата на пулсиране на светлинните източници и адаптира момента на освобождаването на затвора, за да заснеме изображението близо до максимума на яркостта, с което да се намали ефектът на пулсиращата светлина. Тази функция работи с честота на пулсиране 100 Hz и 120 Hz и разполага с подобрен алгоритъм, за да се предотврати неправилно разпознаване на пулсираща светлина.

Избор на AF точка

Нов бутон за избор на AF зона, разположен на гърба на EOS 5D Mark IV, улеснява превключването на AF точките, без да се налага да отдалечавате фотоапарата от окото си.

Разработен за да ви служи

Легендарните фотоапарати са създадени да бъдат вечни, а EOS 5D даде превъзходна изработка, характеристики и подобрена устойчивост на атмосферни влияния1 на нова "порода" фотографи. EOS 5D Mark IV продължава тази отдаденост на високоскоростната работа и издръжливостта.

CANON EOS 5D MARK IV BODYПроцесор за по-бърза работа

В сърцето на EOS 5D Mark IV стои бърз DIGIC 6+ процесор, който контролира всеки аспект от работата на фотоапарата, включително преобразуването на необработените данни от сензора във висококачествени изображения с много детайли и малко шум, с прецизни цветове и тонове на кожата.

Снимайте всеки момент, кадър по кадър

Разработен за висока производителност, EOS 5D Mark IV заснема серия от снимки с честота 7 fps с автоматичен фокус и автоматична експонация, като запаметява до 21 RAW изображения или неограничен брой JPEG изображения в серия. Винаги ще сте готови за следващия кадър. В режим Live View е възможно заснемане на серия от снимки при 4,3 fps с AF проследяване. Винаги ще сте готови за следващия кадър.

CANON EOS 5D MARK IV BODYОтчетлив и прецизен LCD сензорен екран

3,2-инчов LCD екран с висока разделителна способност и с интуитивни сензорни контроли превръща снимането с EOS 5D Mark IV в удоволствие. Докосвайте, за да избирате команди от менюто, и плъзгайте напред или назад, когато преглеждате изображения. Четири опции за цветова тоналност ви дават възможност да използвате екрана по всяко време – денем или нощем.

Снимайте безшумно, останете дискретни

Изберете режима на безшумно снимане на EOS 5D Mark IV, за да поддържате минимален шум от работата на затвора. Специална система за потискане на вибрациите позволява на фотоапарата да работи безшумно – дори и в най-тихите среди.

Система за контрол на вибрациите на огледалото

Заклащане на фотоапарата или вибрации от отскачането на огледалото могат да причинят размазване и по тази причина Canon разработи система за контрол на вибрациите на огледалото, за да се намали това размазване и да се получат ясни изображения с ниски нива на шум – идеално за дискретно снимане.

CANON EOS 5D MARK IV BODYВижте, композирайте и снимайте с тотална яснота

Интелигентният визьор II с информация за снимането, като например електронен хоризонт с две оси, предлага по-ясен и по-ярък изглед на сцената през обектива с почти 100-процентово покритие. С информация за снимането, която е подредена внимателно, за да се осигури лесно и прецизно композиране на снимката, дисплеят може да се персонализира според нуждите на фотографа.

Персонален екран за бърз контрол

Всеки фотограф е уникален и работи по различни начини. Затова инженерите на Canon направиха така, че да можете бързо и лесно да променяте вида, размера и позицията на иконите на потребителския екран за бърз контрол на фотоапарата, за да може откриването на предпочитаните настройки да е лесно.

Издръжливост и надеждност

EOS 5D Mark IV се отличава с надеждна защита от атмосферни влияния3 и здрава конструкция от магнезиева сплав, което ви дава увереността да продължавате да снимате дори когато условията се влошават. По-лек от EOS 5D Mark III, моделът EOS 5D Mark IV е изработен за надеждно снимане и по-дълъг живот.
CANON EOS 5D MARK IV BODY
Подобрете мощта в снимането
Ръкохватката с батерии BG-E20 носи допълнителни предимства при работата с EOS 5D Mark IV и удвоява капацитета на батерията, което ви дава възможност да удължите времето си за снимане и да не изпускате момента благодарение на контролите за фокусиране и мерене при вертикално снимане.

Направете стъпка напред към запис с 4K кинокачество

Освободете 4K страстта си и добавете 4K EOS видео към портфолиото си.

Кристална яснота

Запишете своето видео чрез невероятния сензор на EOS 5D Mark IV, за да добавите детайли и изисканост към всяка сцена. Благодарение на възможностите за запис на 4K1 с висока разделителна способност и във Full HD при кадрова честота, включваща 60p забавен каданс, светът на заснемането на видео с DSLR вече е по-добър.

Уловете идеалната снимка от всеки кадър

С тази функция, позната от EOS-1D X Mark II, потребителите на EOS 5D Mark IV могат да записват 4K видео и да запаметяват всеки кадър от видеото като красива и детайлна 8,8-мегапикселова JPEG снимка в картата памет.

Запазва всеки детайл в HDR видео

Като редува нормални кадри и такива с по-тъмна експонация, режимът "HDR за видео" може да компресира най-ярките зони от сцената и да запази повече светли детайли, като осигурява видео с широк динамичен диапазон.

 

Висока кадрова честота
По-високата кадрова честота предлага нови и вълнуващи възможности, за да приковете вниманието на аудиторията към моментите. Невероятната възможност на 120 fps HD видеото заснема дори най-бързите обекти с превъзходни детайли.

Професионално фокусиране

EOS 5D Mark IV използва технологията Dual Pixel CMOS AF – една от най-важните усъвършенствани характеристики в сравнение с EOS 5D Mark III. Тя позволява гладки и прецизни преходи на фокуса ("дърпане") при всякакви резолюции от 4K до Full HD – докоснете на LCD дисплея началната и крайната точка на фокусиране и фотоапаратът ще свърши останалото.

Ускорете времето, запишете необикновеното

Таймерът за снимане през зададен интервал на EOS 5D Mark IV осигурява запис на ускорено видео от събития с отлична яснота. Снимайте до 3600 неподвижни кадъра, за да получите Full HD видео с продължителност около 2 min и уникална динамика.


Микрофон и слушалки, HDMI изход
Входовете за микрофон и слушалки ви позволяват да записвате видео с отличен звук и да следите дали нивото на звука е идеално. HDMI портът извежда звук и некомпресиран Full HD сигнал към външни записващи устройства и видеомонитори.

CANON EOS 5D MARK IV BODYНасочен стерео микрофон DM-E1

Свържете външния микрофон DM-E1 към EOS 5D Mark IV и записвайте видео със съвършен звук и следете нивото на звука. HDMI портът извежда звук и некомпресиран Full HD сигнал към външни записващи устройства и видеомонитори.


Винаги свързани

Свържете се и споделяйте изображения с изключително бързите работни потоци на USB 3.0, WiFi и NFC.


CANON EOS 5D MARK IV BODYБезпроблемна интеграция

Използвайте вградените в EOS 5D Mark IV технологии Wi-Fi и NFC за свързване със смартфон, таблет, лаптоп или директно с услуги за споделяне на изображения. Идеален за изпращане на изображения и публикуване в социалните мрежи. Поддържането на FTP/FTPS е чудесно за тези, които снимат на места, снабдени с Wi-Fi, когато е необходима допълнителна сигурност.

Свържете се и снимайте дистанционно

EOS 5D Mark IV може да се управлява безжично от смарт устройство чрез Canon Camera Connect (за iOS или Android). Заснемете нова гледка от труднодостъпен наблюдателни точки и управлявайте дистанционно функции като "Фокус с докосване" – идеален за помощник оператори.

CANON EOS 5D MARK IV BODYИзрез/преоразмеряване

Функцията на EOS 5D Mark IV за изрязване и промяна на размера в режим "Възпроизвеждане" позволява промяна на композицията след заснемане и лесно намаляване на размера за незабавно споделяне през Wi-Fi. Както при EOS-1D X Mark II фотографите могат да изрязват изображенията по начин, по който биха желали да ги видят публикувани, и бързо да ги изпращат на редакторски и фотографски отдели.

Разширете своя Wi-Fi достъп

Модулът WFT-E7 разширява гъвкавостта на безжичната връзка на вашия фотоапарат чрез предлагане на възможност на фотографите да предават безжично изображения от фотоапарата към компютър на голямо разстояние, както и да предоставят подобрена функционалност за дистанционно заснемане и медиен сървър.

Във връзка със света

Вграденият GPS добавя геолокационни данни към изображенията и поддържа часовника на EOS 5D Mark IV точен. Енергийната ефективност е по-голяма и може да снимате по-дълго. GPS данните помагат за организиране на снимките и проследяване на маршрутите на снимане, за да откриете отново дадено място.

CANON EOS 5D MARK IV BODYБърз и надежден обмен на данни

USB 3.0 връзката осигурява бързо прехвърляне на файлове към PC и Mac компютри – идеално за дистанционно заснемане в студио.

Гъвкави опции за запис

EOS 5D Mark IV предлага слотове за SD и CF карти, поддържащи бързите UDMA 7 карти със скорост на запис до 167 MB в секунда.

Без загуба на информация

Фотожурналистите зависят от заснемането на всеки детайл и това включва също и жизненоважна записана информация. Заредете в EOS 5D Mark IV шаблони с метаданни, съдържащи лична информация и подробности за дадена снимка. Тази информация ще се добавя към всяко изображение в полетата за метаданни IPTC.

Save

светкавица Canon 600EX-RT II SPEEDLITE

Светкавицата Canon 600EX-RT II SPEEDLITE има усъвършенствана безжична комуникация и предлага впечатляваща мощност с водещо число 60 (m,ISO100), което я прави подходяща за осветяване на големи пространства. Speedlite 600EX-RT II работи с феноменална скорост - времето за презареждане е 0.1-5.5 сек., а възможността за персонални настройки и информативния дисплей  гарантират бърза и безупречна работа при всякакви условия.

Снимайте по-бързо и за по-дълго време

Speedlite 600EX II-RT гарантира безупречна работа, което я прави идеално допълнение към EOS-1D X Mark II. Заснемайте до 50% повече снимки в серия със светкавица в сравнение със Speedlite 600EX-RT и добавете батерията CP-E4N за още по-продължителни серии от снимки.

Надеждна работа като отдалечена и като монтирана към фотоапарата светкавица

Подобреният алгоритъм за управление на светкавицата предотвратява прегряването, а режимът за бързо задействане позволява на Speedlite 600EX II-RT да се задейства дори преди да е постигнат пълен заряд, за да не изпускате уникалните моменти. Подвижната глава с регулиране на ъгъла на разсейване се настройва към зрителния ъгъл на използвания обектив и позволява светкавицата да бъде отразявана от стени и тавани за по-естествен резултат. Speedlite 600EX II-RT има същото ниво на устойчивост на атмосферни влияния като EOS-1D X Mark II, така че можете да продължите да снимате дори и в тежки условия.

В комплекта е включен е адаптер за отразена светкавица за по-меко осветяване при снимане на портрети, както и прикрепящи се цветни филтри, които позволяват балансиране на светкавицата с околната светлина.

Творческо осветяване с отдалечена светкавица


Симулирайте светлина, идваща от произволна посока, чрез позициониране на Speedlite 600EX II-RT на разстояние от фотоапарата. Задействайте я от разстояние до 30 m чрез вграденото радио- или оптично управление и предавателя за светкавици ST-E3-RT (опция). Могат да бъдат използвани няколко светкавици Speedlite 600EX II-RT (поотделно или в групи) и да бъдат комбинирани с други светкавици на Canon, като например Speedlite 430EX III-RT.

Висока мощност с водещо число 60 (m, ISO100)


Speedlite 600EX II-RT предлага голяма мощност, така че никога няма да бъдете разочаровани. Идеална е за осветяване на големи пространства и за отразяване на светлина от стени и тавани за по-мек и по-естествен резултат. Включен е адаптер за отразена светкавица, който още повече омекотява светлината на светкавицата. Светкавицата се презарежда безшумно само за 3,3 s, а опционната батерия CP-E4N допълнително намалява това време.

Лесна употреба с интуитивни контроли и информативен дисплей


Персонализируем селектор позволява бързи настройки при напрегната работа, а на големия и осветен дисплей можете незабавно и лесно да видите съответната информация за снимането. Текущият заряд на всички безжични светкавици в групата се показва на дисплея на главната светкавица Speedlite 600EX II-RT.


Характеристики

фотоапарат Canon EOS 5D Mark IV

Общи характеристики
СензорЛайка формат (36 x 24mm) 31.7 мегапикселов RGB CMOS сензор
Ефективна резолюция30.4 мегапиксела
Цвят14-битов
Формат на изображениятаJPEG: 2 възможности за компресия (съвместимост с Exif 2.3) / Система Design rule for Camera File system (2.0),RAW: RAW, M-RAW, S-RAW (14bit, Canon original RAW 2nd edition),Digital Print Order Format [DPOF] версия 1.1 съвместимост
Резолюция при запис на изображенията3:2 - Large/RAW: 30.1 Megapixels (6720 x 4480), mRAW:16.9 Megapixels (5040 x 3360), Medium:13.3 Megapixels (4464 x 2976), Small 1/sRAW:7.5 Megapixels (3360 x 2240), Small 2: 2.5 Megapixels (1920 x 1280), Small 3: 0.35 Megapixels (720 x 480)4:3 - Large/RAW: 26.7 Megapixels (5952 x 4480)*, mRAW: 15.1 Megapixels (4480 x 3360), Medium: 11.8 Megapixels (3968 x 2976), Small 1/sRAW: 6.7 Megapixels (2976 x 2240)*, Small 2: 2.2 Megapixels (1696 x 1280)*, Small 3: 0.31 Megapixels (640 x 480)16:9 - Large/RAW: 25.4 Megapixels (6720 x 3776)*, mRAW: 14.3 Megapixels (5040 x 2836)*, Medium: 11.2 Megapixels (4464 x 2512)*, Small 1/sRAW: 6.3 Megapixels (3360 x 1888)*, Small 2: 2.1 Megapixels (1920 x 1080), Small 3: 0.29 Megapixels (720 x 408)*1:1 - Large/RAW: 20.1 Megapixels (4480 x 4480), mRAW: 11.3 Megapixels (3360 x 3360), Medium: 8.9 Megapixels (2976 x 2976), Small 1/sRAW: 5.0 Megapixels (2240 x 2240), Small 2: 1.6 Megapixels (1280 x 1280), Small 3: 0.23 Megapixels (480 x 480)
Видео запис(4K video: Motion JPEG; Full HD, HD Movie: MPEG4 AVC/H.264*; Audio: Linear PCM)MOV:4096 x 2160 (4K)*: 30 fps (29.97 fps) / 24 fps / 23.98 fps1920 x 1080 (Full HD): 60 fps (59.94 fps) / 30 fps (29.97 fps) / 24 fps / 23.98 fps1280 x 720 (HD): 120 fps (119.9 fps)MP4:1920 x 1080 (Full HD): 60 fps (59.94 fps) / 30 fps (29.97 fps) / 24 fps / 23.98 fps
БайонетEF
Увеличение на фокусното разстояние спрямо 35mm стандарт1.0x
Стабилизация на изображениетоДа (с Canon IS обективи)
ТипEF (с изключение на EF-S/EF-M обективи), 61 точки / 41 f/4 AF точки от кръстовиден тип, вкл. 5 точки от двоен кръстовиден тип при f/2.8 и 1 кръстовиден тип f/8[11] Броят AF точки от кръстовиден тип се различава в зависимост от обектива.
Режими на работаИнтелигентен AF, AF при единичен кадър, Предсказващ Следящ обекта AF, Автоматичен избор: 61 AF точки. Ръчен избор: една AF точка (избираеми точки 61, 15, 9 или само точки от кръстовиден тип), Ръчен избор: Точков AF, Ръчен избор: разширяване на AF точка, (4 точки горе, долу, ляво, дясно или 8 околни 8 точки), Ръчен избор: разширяване на AF точка, околните 8 точки, Ръчен избор: Зонов AF, Ръчен избор: Широка зона AF, AF точките могат да бъдат избрани отделно за снимане с вертикална и хоризонтална ориентация
Светлочувствителност100–32000 (през 1/3 или цяла стъпка)Диапазонът на ISO светлочувствителност може да бъде разширен до L: 50 или H1: 102400
Вид на затвораЕлектронно управляван затвор във фокусната равнина
Скорост на затвора30-1/8000 s (през 1/2 ли 1/3 стъпка), Неограничена експонация (Пълен диапазон на скоростта на затвора. Достъпният диапазон се различава в зависимост от режима на снимане.)
Заключване на огледалотоДа
Светломер150 000-пикселов RGB+IR сензор за измерване на експонациятаEOS iSA система с измерване в 252 зони:(1) Оценъчно мерене (във всички AF точки)(2) Частично мерене (приблиз. 6,1% в центъра на визьора)(3) Точково мерене (приблиз. 1,3% в центъра на визьора)* Не е достъпно точково мерене в AF точка(4) Осреднено мерене с приоритет на центъра
Режими на експозицияАвтоматично: работи в режим на AF при 1 кадър с оценъчно измерване при постигнат фокус Ръчно: чрез бутона за АЕ фиксиране във всички режими на експонация
Баланс на бялотоAAWB (Приоритет на атмосфера/приоритет на бялото), Дневна светлина, Сянка, Облачност, Волфрам, Бяла флуоресцентна светлина, Светкавица, Потребителски, Настройка на цветовата температура.Корекция на баланса на бялото:1. Синьо/Кехлибарено +/-92. Магента/Зелено +/-9.
Вградена светкавицаНе
Ефективен обсег на светкавицата
Контакт за външна светкавицаДа
Контрол на външната светкавицаE-TTL II със Speedlite светкавици от серията EX, безжичен контрол на няколко светкавици
Максимална скорост за синхронизация с външна светкавица (Х-синхр.)1/200 s
Дисплей8,11cm (3,2") Clear View II TFT, приблиз. 1,620,000 пиксела
Серийни снимкиМакс. Приблиз. 7fps. (скоростта се поддържа за до 510 броя JPEG или 21 RAW изображения)[1][2][10] с карта UDMA режим 7.
СамоснимачкаСамоснимачка (2s+дистанционно, 10s+дистанционно)
Снимане през зададен интервалДа
ИнтерфейсиUSB 3,0 Hi-Speed (PTP), HDMI тип C, външен микрофон (стерео мини-жак), Wi-Fi
Вградена паметНе
Съвместими памет носителиCompactFlash тип I (UDMA 7 съвместимост), SD карта, SDHC карта или SDXC карта. Поддържа се високоскоростен запис в SD карти тип UHS-I
БатерияАкумулаторна литиево-йонна батерия LP-E6N (в комплекта) / LP-E6
Електрически адаптерЗахранващ адаптерен комплект ACK-E6, Зарядно устройство LC-E6, Зарядно устройство за автомобил CBC-E6
Дистанционно управлениеTC-80N3, RS-80N3
Размери150.7 x 116.4 x 75.9 мм
ТЕГЛОПриблиз. 800 g
ДИСПЛЕЙ
ВизьорПокритие (вертикално/хоризонтално) Приблиз. 100%
Преглед на дълбочината на рязкостДа, с бутон за преглед на дълбочината на рязкост
Езицианглийски, немски, френски, холандски, датски, португалски, финландски, италиански, норвежки, шведски, испански, гръцки, руски, полски, чешки, унгарски, румънски, украински, турски, арабски, тайландски, опростен китайски, традиционен китайски, корейски и японски
Възпроизвеждане(1) Единично изображение(2) Единично изображение с информация (2 нива)(3) Две изображения(4) Група от 4 изображения(5) Група от 9 изображения(6) Група от 36 изображения(7) Група от 100 изображения(8) Ускорено търсене(9) Редактиране на видео(10) Обработка на RAW(11) Категория

Съдържание на кутията

фотоапарат Canon EOS 5D Mark IV

Батерия LP-E6N Lithium-Ion Battery Pack (7.2V, 1865mAh)
Зарядно устройство LC-E6 Charger
Чашка за окуляр Eg
Капачка RF-3 Body Cap
IFC-150U II USB 3.0 Interface Cable for DSLRs
Cable Protector
Ремък Wide Neck Strap
Software CD-ROM

светкавица Canon 600EX-RT II SPEEDLITE

Актуално