Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

стабилизатор DJI Ronin 2 Professional Combo

Код:104010121
DJI Ronin 2 Professional Combo
  • Стабилизираща система за камера
  • Опростен дизайн
  • Лесна настройка
  • Вграден ултра ярък дисплей
  • Интуитивен софтуер
  • Hot-swap батерии
  • Съвместимост с широка гама от DLSR фотоапарати и професионални кино камери
  • Съвместимост с кейбълкамс, дронове, кранове, стедикамс и много други
Цена: 14 389,00 лв.

Кредит Добави в любими

Безплатна доставка
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.

Описание

DJI RONIN 2 PROFESSIONAL COMBO

Мощна система за кинопродукции
Ronin 2 позволява на режисьорите да заснемат сцените точно така, както си ги представят. Модернизираните високо торсионните мотори на системата позволяват съвместимост на DJI Ronin 2 с по-широка гама от камери, което също прави новия Ronin устойчив на силен вятър и G-сили. Благодарение на обновените мотори Ronin 2 ще може да се движи плавно по време на полет или когато е монтиран върху автомобил.

DJI RONIN 2 PROFESSIONAL COMBO

Съвместими камери

Независимо дали става дума за обикновен DSLR фотоапарат или професионална кино камера с всички монтирани аксесоари, Ronin 2 ще стабилизира професионално всеки заснет кадър.

Съвместими камери: RED Dragon, ARRI Alexa Mini, Black Magic Ursa Mini, Canon C300, Sony FS7.

DJI RONIN 2 PROFESSIONAL COMBO

Гъвкавост

Новият дизайн на разглобяващия се държач за Ronin 2 му позволява да остане изправен. Освен това можете да премахнете долната част на държача, ако не се нуждаете от него. Ronin 2 е съвместим също и с кейбълкамс, дронове, кранове, стедикамс и много други.
 
DJI RONIN 2 PROFESSIONAL COMBO
 
Лесен за употреба
Също като предшественика си Ronin, Ronin 2 е с опростен дизайн, което прави настройката и употребата му по-лесна от всякога. Всички детайли на системата са усъвършенствани за по-голямо удобство и бързина по време на снимки - от монтиране на камери до балансирането и настройката на системата, оборудването с аксесоари и транспортирането.
 
DJI RONIN 2 PROFESSIONAL COMBO

Вграден дисплей

В DJI Ronin 2 е интегриран специален сензорен екран, който служи за ускорено настройване и рационализация на стойката. Сензорните бутони, включително този за временно прекъсване работата на мотора, вече са лесно достъпни.

Интуитивен софтуер

Изключително прецизираното, преработено и разширено приложението Gimbal Assistant спомага за заснемането на кадри с минимални усилия чрез нови функции като CamAnchor, Timelapse и Panorama, предоставяйки по-интуитивна и по-лесна за използване система за пълен контрол на Ronin 2.
 
DJI RONIN 2 PROFESSIONAL COMBO

Интелигентна работа

Подобрената интелигентност означава, че режисьорите вече могат да получат снимки с DJI Ronin 2, които някога биха имали нужда от специализиран експертен опит или допълнително оборудване
 
DJI RONIN 2 PROFESSIONAL COMBO

Интегрирана система за захранване

Захранващите системи са изцяло интегрирани в DJI Ronin 2, което позволява захранване на моторите и използваната камера и аксесоари, като нуждата от окачване на допълнителни кабели или допълнителни захранващи системи отпада. Ronin 2 използва система с двойна батерия, която режисьорите могат да заменят докато Ronin работи. Така фотоапарата и аксесоарите ще бъдат постоянно захранени, което ще доведе до по-голяма производителност (съответно увеличаване на максималното време за снимане).

DJI RONIN 2 PROFESSIONAL COMBO

Hot-swap батерии
DJI Ronin 2 се захранва от 2 батерии, но можете да извадите едната и да я подмените по време на снимки, без да се налага да изключвате Ronin. Така ще можете да подмените и двете батерии, като няма да е необходимо да прекъсвате снимките.
 
DJI RONIN 2 PROFESSIONAL COMBO

Захранване на аксесоарите

Монтираните камери, монитори или аксесоари, в това число DJI Focus, могат да се захранят с батериите на Ronin 2 чрез интегрирани кабели и портове, елиминирайки стърчащите проводници.
 
DJI RONIN 2 PROFESSIONAL COMBO

Надеждност

Всеки елемент на DJI Ronin 2 е проектиран така, че да увеличи надеждността (от материалите до конструкцията на двигателя, свързването на кабелите и сигурността). Всичко това създава система, която изпъква с качествата си дори и в най-неблагоприятните условия за снимане.
 
DJI RONIN 2 PROFESSIONAL COMBO

Уникални батерии

С голяма мощност и устойчиви при екстремни климатични условия, самонагряващите батерии на DJI Ronin 2 осигуряват стабилна мощност за висока производителност при много ниски отрицателни температури (до -20°C) или при много високи положителни. Двойните батерии, които могат да работят както едновременно, така и самостоятелно, осигуряват голяма надеждност, което ще Ви да снимате непрекъснато (отпада нуждата от прекъсване на снимачния процес, за да се подменят батериите).
 
DJI RONIN 2 PROFESSIONAL COMBO

Интегриран GPS

Вграденият GPS осигурява на DJI Ronin 2 важна информация за ускорението и скоростта на стойката, което е от решаващо значение за поддържане на позицията на камерата и нивото на хоризонта при движение с високи скорости.

Съдържание на кутията

Dji Ronin 2 Professional Combo
DJI Ronin 2 - 1 брой;
DJI Ronin 2 хъб за зареждане на батерии - 1 брой;
Планка за монтиране на камерата - 1 брой;
Горна монтажна планка - 1 брой;
Дистанционно управление (без лента за врат) - 1 брой;
Планка за монтиране на батерии TB50 - 1 брой;
Интелигентни батерии TB50 - 2 броя;
Зарядно устройство - 1 брой;
Захранващ кабел за зарядното устройство - 1 брой;
Хъб за зареждане на 4 батерии - 1 брой;
Държач (без разгъващи се крака) - 1 брой;
Пакет инструменти (винтове и шестограмен ключ) - 1 брой;
Комплект кабели - 1 брой;
Комплект ръководства за употреба - 1 брой;
Скоба за монтаж на монитор - 1 брой;
15 мм монтажна планка - 1 брой;
15 мм удължител - 2 броя;
Универсална монтажна планка за DJI Ronin 2 - 1 брой;
Водоустойчив защитен калъф - 1 брой.

Разгледани продукти

Изчисти