Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

камера Panasonic AG-AC30

Код:102010050
Panasonic AG-AC30
Panasonic AG-AC30 Panasonic AG-AC30
  • Full HD (1920x1080/50p) видеозапис
  • 20х опт. зум (29.5-612mm екв.)f/1.8-3.6
  • 6.03 MP 1/3.1" BSI MOS сензор
  • AVCHD; MP4; MOV видеоформати
  • 3.0" (460 000 т.) сензорен LCD дисплей
  • 0.24" (1 555 000 т.) LCD визьор
  • 2х SDXC слота за памети
  • Panasonic VW-VBD29 батерия в комплекта
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Panasonic AG-AC30 е Full HD видеокамера с отлична производителност при ниска осветеност, с множество функции и инструменти за заснемане на корпоративни събития, конференции, сватби и независими проекти. Камерата се характеризира с 1/3.1" BSI MOS сензор, 20-кратно оптично увеличение с 5-осева хибридна стабилизация на изображението, широкоъгълен обектив 29.1 mm, вградено LED осветление, двуканален XLR аудио вход, HDMI изход и др. Обективът разполага с електронно свързани насочени пръстени за ръчно управление на фокус, диафрагма и варио. 

Разширената функционалност на видеокамерата се определя от 29.1 mm/F1.8 обектив, който позволява на оператора да събере повече хора и фон в кадъра, особено полезен в тесни пространства. Мощното му 20x оптично/40x super-high resolution увеличение улеснява сцените на снимане, които са трудни за достъп. Ефективната площ на 1/3,1-инчовия BSI сензор на AC30 е увеличена, за да се постигне високо качество на изображението от 6.03M ефективни пиксела, създавайки ярки, красиви кадри дори на тъмни места. Скоростта на обработка на сензора е подобрена с приблизително 1,5 пъти от конвенционалната скорост, а новата функция за намаляване на шума осигурява чисти и живи Full HD изображения. Вграденото LED осветление със средна осветеност от 300 Lux/1 m (включение дифузер филтър и color-conversion филтър в комплекта) помага при снимане на събития като нощни сватби и др.

С двойни слотове за SD карта и възможност за запис на двете карти едновременно, функцията за автоматично превключване Panasonic AG-AC30 осигурява надежден резервен запис или възможност за превключване от една карта на друга за по-продължителен запис. AC30 записва в AVCHD до 28Mbps и MP4/MOV до 50Mbps.

Panasonic AG-AC30 комбинира Intelligent AF с подобрения в скоростта, проследяването и стабилността. Функциите за помощ при фокусиране включват Focus Expand, Focus Peaking и Area Mode, което позволява фокусирането във всяка желана зона. Други функции са наличиетo на хистограмен дисплей, цветен монитор и zebra pettern.

Друга ключова характеристика е мощната 5-осева хибридна оптична стабилизация на изображението (OIS), която старателно потиска замъгляването през целия диапазон от широкоъгълни до мощно увеличените кадри, а трите електронно свързани насочени пръстени за ръчно управление на фокус, диафрагма и варио на обектива си осигуряват фини настройки и прецизен контрол.

Panasonic AG-AC30 разполага с 0,24-инчов електронен визьор с 1,55 милиона точки. Универсалният три инчов LCD дисплей, който се прибира с преплъзване може да служи като HD монитор и за настройка на менюто. Двуканалните аудио XLR входове дават възможност за използване на професионални, високоефективни микрофони за запис на висококачествен звук, включително връзка с микрофони, изискващи фантомно захранване + 48V, и към аудио оборудване с + 4dB изход. Видеокамерата е оборудвана и с HDMI интерфейс.

 

Съдържание на кутията

Panasonic Ag-Ac30

Адаптер за променлив ток
Захранващ кабел
Акумулаторна батерия
AV кабел
Държач за микрофон
2 x Винта за държач за микрофон
2 x Капачета за входовете
EVF Чашка за окуляр
Капачка за обектив
Дифузер филтър за LED осветление
Color-Conversion филтър за LED осветление

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти