Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

аксесоар Nikon WU-1B Wireless Mobile Adapter

Код:103050040
Nikon WU-1B Wireless Mobile Adapter
  • Компактен адаптер за безжична връзка с мобилно устройство за цифрови фотоапарати
  • Съвместим с Nikon D610
  • Захранва се през фотоапарата
  • Предварителен преглед или композиране на изображения върху вашето смарт устройство
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Компактен адаптер за безжична връзка с мобилно устройство за цифрови фотоапарати с вградена Wi-Fi свързаност. Позволява директно свързване между цифров фотоапарат Nikon и смарт телефон или таблет*.

Захранва се през фотоапарата:
не са необходими батерии.

Лесно прехвърляне: можете да изпращате снимки и филми с високо качество директно от фотоапарата си към смарт устройство, за да ги споделяте лесно през социалните медии, като ги качвате в сайтове за споделяне и запазване на филми, или да ги изпращате по имейл.

Дистанционно управление на фотоапарата**: можете да използвате WU-1b, за да управлявате фотоапарата си чрез смарт устройството. Идеален за автопортрети и групови снимки.

Предварителен преглед или композиране на изображения върху вашето смарт устройство: използвайте смартфона или таблета си за предварителен преглед на изображенията, когато снимате дистанционно, или се възползвайте от по-големия екран на таблета, за да композирате по-сложни снимки.

Лесно архивиране: освободете пространство в картата с памет на фотоапарата, като запазвате снимки и филми в смарт устройството си.

Съвместимост:
WU-1b поддържа понастоящем iOS и Android OS. Моля, проверете най-новата информация за съвместимостта в Google Play™ или в iTunes Store®.

Софтуер: помощната програма Wireless Mobile Utility се предлага за безплатно изтегляне във вашето смарт устройство.

Лесна актуализация на фърмуера: фърмуерът може да бъде лесно актуализиран чрез интелигентното устройство.



* Съвместим с операционна система iOS и със смарт устройства под Android. Тази функция изисква да се използва специално приложение, което може да бъде изтеглено безплатно от Google Play™ и iTunes Store®.
Android, Google, Google Play, YouTube, и други марки са търговски марки на Google Inc.

** Свързването на предлагания като опция адаптер за безжична връзка с мобилно устройство WU-1b към фотоапарата позволява на смарт устройство*, оборудвано с безжична локална мрежа, да управлява дистанционно фотоапарата ви. Можете да задействате освобождаване на затвора, да изберете точка за фокусиране и да снимате във времеви режим.

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти