Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

фотоапарат Pentax K-30 + обектив Pentax 18-55mm f/3.5-5.6 DA

Код:200405010009
фотоапарат Pentax K-30 + обектив Pentax 18-55mm f/3.5-5.6 DA
фотоапарат Pentax K-30 + обектив Pentax 18-55mm f/3.5-5.6 DA фотоапарат Pentax K-30 + обектив Pentax 18-55mm f/3.5-5.6 DA фотоапарат Pentax K-30 + обектив Pentax 18-55mm f/3.5-5.6 DA фотоапарат Pentax K-30 + обектив Pentax 18-55mm f/3.5-5.6 DA фотоапарат Pentax K-30 + обектив Pentax 18-55mm f/3.5-5.6 DA
  • Устойчив на атмосферн ите условия
  • 16 MP CMOS APS‐C Сензор
  • Голям и светъл визьор с 100 % покритие на кадъра
  • Сериина снимка до 6 к/сек.
  • Прецизна 11-точкова SAFOX IXi+ автофокусна система
  • Full HD видео (кодек H.264)
  • 3 инчов LCD дисплей със 921,000 точки
  • AF зони: 11-точков AF
  • Буфер при RAW: До 6 кадъра
  • Кроп фактор: 1,5 х
  • Серия: До 6 к/сек.
  • X-синхрон: до 1/180 сек.
  • ISO: 100 до 25 600
  • Скорост на затвора: B/30сек. до 1/6000 сек.
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание




Главни характеристики

Качествена и детайлна репродукция за напълно реалистично изображение.
 
K-30 притежава последна генерация CMOS сензор с рамери 23.7 х 15.7 мм. Той осигурява високоскоростно прочитане на данните, като в същото време предава дигитални изображения с много висока резолюция и плавни градации на цветовете със своите 16.28 мегапиксела. В K-30 този сензор е съчетан с PRIME M централен процесор за обработка помагащ за запис на висококачествено Full HD Видео. Камерата предлага широк диапазон на чувствителност от ISO 100 до ISO 25600 като специално внимание е обърнато на намаляването на луминансния шум, както при високите нива на чувствителност, така и при ниските.

Спортен функционален дизайн
***PENTAX K-30 BODY BLACK

Благодарение на своите 81 уплътнения K-30 е влаго и прахо защитен и с гарантирана функционалност при ниски температури до -10 градуса. Това означава, че K-30 може да бъде с вас на къмпинг или когато изкачвате планината и да се радвате на качествена SLR фотография, без да се притеснявате от състоянието на времето. Неговия дързък екстериор е така направен, че да бъде максимално удобен при катнивно снимане на вън: голя, дълбок грип за здраво и стабилно захващане на камерата, нископрофилен корпус на пентапризмата за намаляване на височината и заоблено, меко гумирано покритие за по-добър захват на камерата при вертикално снимане.

Оптичен визьор със 100% зрително поле


Независимо от компактно си тяло, което е по-малко и по-леко от обикновени модели от среден клас, K-30 оритежава стъклена пентапризма със 100% зрително поле и увеличени от 0.92 (с 50мм 1.4 на безкр.) помагащ за по-лесно фокусиране и кадриране. K-30 идва с оригиналния Natural Bright Matte III фокусен екран за улесняване на ръчния фокус. Фотографа може да смени стандартното матово стъкло с някое от другите сменяеми фокусни екрани.

Ново поколение автофокусен модул SAFOX IXi+***PENTAX K-30 BODY BLACK

K-30 притежва SAFOX IXi+ сензорен модул, който позволява прецизна автофокусна операция, чрез добавяне на дифракционна леща за минимизиране на хроматичните аберации в съответствие с характеристиките на всеки индивидуален. Също така на изчисленията за автофокуса оказва влияние и вида светлина от светлинния източник по време на снимане. 9 от неговите 11 сензора са кръстовидни а при ниска осветеност автофкусния модул активизира AF помощна лампа. Алгоритмите за фокусиране на K-30 са обновени във всички области на действие. Новата функция select area expantion позволява на сензорния модул да продължи да следи движещия се обект, дори когато той излезе от предварително зададената област за автоматично следене, като взима предвид данните за дистанцията, получена от съседните фокусни сензори. Точността и скоростта на откриване на подвижни обекти при автофокус и автофокусното действие при използването на телефото обективи е значително подобрено.

Бърза серия от снимки със 6 кадъра в секунда***PENTAX K-30 BODY BLACK

Когато снимате спорт, сценични изяви и диви животни, функцията за високо скоростно снимане на PENTAX K-30 е много удобно, тъй като позволява на фотографа да заснеме бързо движещи се обектив в серия от снимки в с максимална скорост от 6 кадъра в секунда (при снимане във формат JPEG).

Live View с допълни функции

Благодарение на последната генерация CMOS сензор и усъвършенствани алгоритми, К-30 предлага ясно Live View изображение (с 60 кадъра в сек). Той също така ви предлага и функция за подпомагане на фокусирането за подобряване на точността при снимане с ръчнофокусни обективи.

Оригиналният PENTAX SR механизъм с подпомагащи опции***PENTAX K-30 BODY BLACK

К-30 притежава оригиналният PENTAX SR (Shake Reduction) механизъм, който ефективно компенсира трептенето на фотоапарата постигане на резки и неразмазани снимки. Тази функция работи с всички обективи на PENTAX, дори и с тези за филмови камери. Благодарение на гъвкавият дизайн на механизма, който отмества сензора във всички посоки, К-30 предлага няколко полезни функции, които да помогнат на фотографа по време на снимкане. Те включват и автоматична корекция на хоризонта, както и функция за фина настройка на композицията по време на снимане от статив – вертикална, хоризонтална и по посока на въртене, и Astrotracer режим за по-лесна астро фотография наличен в комбинация с купуващия се отделно O-GPS1 модул.

Избор на два вида захранване

В допълнение на стандартната презареждаща се Li-Ion батерия,която позволява заснемането на около 480 кадъра, PENTAX K-30 може да бъде захранен и с 4 АА батерии чрез адаптора D-BH109.

Други

Голям 3.0-inch LCD екран с приблизително 921,000 точки резолюция
77-сегментна мереща система за супер прецизно измерване на светлината
DR (Dust Removal) механизъм, за премахване на прахта от CMOS сензора.
Разработената от PENTAX Hyper control система осигуряваща гъвкав и надежден, отговор на креативни нужди на фотографа
Функция за увеличаване на динамичния обхват, която компенсира преекспонираните и недоекспонираните области.
Възможност за запис на RAW-файл от последната направена JPEG снимка
RAW/Fx бутон за бърза смяна на формата на снимката, както и възможност за настройка за бърз достъп до определни функции
SILKYPIX Developer Studio 3.0




обектив Pentax SMC 18-55mm f/3.5-5.6 DA AL WR


Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти