Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

фотоапарат Olympus Stylus TG-4 Tough (червен) + аксесоар Olympus CHS-09 Floating Strap (червен)

Код:180011165
фотоапарат Olympus Stylus TG-4 Tough (червен) + аксесоар Olympus CHS-09 Floating Strap (червен)
фотоапарат Olympus Stylus TG-4 Tough (червен) + аксесоар Olympus CHS-09 Floating Strap (червен) фотоапарат Olympus Stylus TG-4 Tough (червен) + аксесоар Olympus CHS-09 Floating Strap (червен) фотоапарат Olympus Stylus TG-4 Tough (червен) + аксесоар Olympus CHS-09 Floating Strap (червен) фотоапарат Olympus Stylus TG-4 Tough (червен) + аксесоар Olympus CHS-09 Floating Strap (червен) фотоапарат Olympus Stylus TG-4 Tough (червен) + аксесоар Olympus CHS-09 Floating Strap (червен)
  • Водозащитен до дълбочина от 15m
  • Студоустойчив до -10°C
  • iHS технология
  • RAW формат
  • Бърз и светлосилен обектив
  • Подобрено снимане в макро режим
  • Готови програми: 28
  • Клип със звук: 1920 x 1080 30 к./сек
  • Макро: 1 cm
  • ISO: 100 - 6400
  • Захранване: Li-ion батерия
  • Стабилизация: Да (матрична)
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

OLYMPUS STYLUS TG-4 TOUGH RED

"Гмуркането е голяма моя страст. Дори и на слаба светлина, дълбоко под водата, винаги мога да разчитам на истинската сила на този апарат.
"
Независимо дали става дума за коралови рифовe, останки на потънали кораби или за морска фауна, с Tough! TG-4 в ръка Вие разполагате с цифров подводен фотоапарат, който се представя на най-високо ниво дори и в най-големите морски дълбини. Със супер светлосилна бленда 1:2.0 бързият обектив запечатва Вашите гмуркания и заснема спиращи дъха кадри и приключения с брилянтна рязкост и страхотни цветове.

OLYMPUS STYLUS TG-4 TOUGH RED"От най-високите места до най-дълбоките, и от най-горещите до най-студените такива, този фотоапарат буквално ме следва навсякъде по света и никога досега не ме е подвеждал."
Ed Farrelly - Пътешественик и посланик на Olympus Tough!

TG-4 е готов за всяко outdoor предизвикателство: островърхи планински терени при минусови температури, обилни валежи от дъжд и сняг, пясъчни бури, тъмни и гъсти влажни гори... Интелигентната система на уплътненията прави възможно функционирането на ТG-4 при всякакви условия по света.

"Открийте забележителната дълбочина на фокусираното поле при заснемане на макро. Апаратът има силата да осигури абсолютна рязкост при снимане от супер малка дистанция."
Frank Rückert - Olympus Визионер

Tough! TG-4 има силата да заснема всичко, което природата може да предложи. Изпробвайте един от четирите макро режима, напр. уникалния focus stacking, за да изразите своята креативност. Приближете се възможно най-близо до насекомото, цветето или снежинката и ги заснемете в кристален микроскопски стил.

OLYMPUS STYLUS TG-4 TOUGH REDПогледнете на света от по-широк ъгъл.

Когато сте сред природата, не винаги ще Ви се удаде възможност да построите перфектната сцена за снимка. Но с TG-4 и неговия 4x широкоъгълен оптичен зум
това няма да Ви се налага. В комбинация със супер бързия автофокус, обективът ще Ви даде поле от 25 дo 100mm (eкв. на 35mm фотоапарат) и ще заснеме забележителни и чисти кадри от разстояние. Можете да приложите творчество и за по-широкоъгълни снимки.

Снимайте и споделяйте на момента.

Вече е супер лесно да споделяте приключенията си на момента - било то от върха на планината или от дълбоките морски води, благодарение на вградения в TG-4 Wi-Fi модул и апликацията ОI.Share. Без значение къде се намирате, можете безжично да прехвърлите кадрите и видеоклиповете към смартфона или таблета си. Или пък можете да ползвате мобилните си устройства като дистанционно управление и да контролирате настройките и снимките с ТG-4.

OLYMPUS STYLUS TG-4 TOUGH REDПроследете своите приключения.

Последното поколение GPS, вграден в апарата, ще Ви даде бързо и прецизно проследяване на мястото за всяка снимка. Дори и апаратът да е изключен, можете да видите къде се намирате като ползвате електронния компас, който дава също информация и за налягането и надморската височина. Ако инсталирате апликацията OI.Track на смартфона си, ще можете да добавите GPS данни към снимките си в момента на споделянето им в социалните мрежи.

Обогатете Вашия Tough!

TG-4 може да бъде оборудван допълнително с множество аксесоари, така че да заснемете Вашето приключение още по-добре. Подводно оборудване, LED Light Guide, Fisheye или телеконвертор, различни калъфи и чанти, подводен широкоъгълен конвертор и светкавици - изборът е голям. Начертайте маршрута си и се насладете на приключенията по най-добрия начин!

аксесоар Olympus CHS-09 Floating Strap (червен)

Непотъваща лента за ръка CNS-09

Предотвратява бързото потъване дъното на фотоапаратите от Tough серията. Леката положителна плаваемост дава възможност на снимащите да са стабилни докато правят подводни снимки, без да се налага постоянно да държат фотоапарата с ръце над водата. Лентата може да се регулира, така че плътно да обвива ръката, а карабинерът дава възможност за закачане на спасителна жилетка или водолазна екипировка.

Аксесоари