Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

графичен таблет Wacom Bamboo Spark (CDS600P), Смарт бележник и писалкa за таблет

Код:132110014
Wacom Bamboo Spark (CDS600P), Смарт бележник и писалкa за таблет
  • Смарт бележник с джоб и писалка, Wacom Bamboo Spark (CDS600P), за таблети
  • Bamboo Spark позволява дигитализиране на вашите бележки и изпращането им в облачни пространства лесно и бързо
  • Лесен за употреба и предоставя достъп на вашите ръкописи на няколко устройства
Не можем да ти предложим този продукт в момента.

Описание

Вашият бележник ви е служил добре до тук. Но сега вашите идеи могат да стигнат още по-далеч. Новият продукт на WACOM Bamboo Spark представлява „умно“ устройство с „умна“ писалка и място за поставяне на любимата ви хартия. С Bamboo Spark можете да пишете на ръка и да съхраните вашите записки на локално устройство или в „облака“, за да ги редактирате, архивирате или да имате достъп до тях отвсякъде. Просто натискате бутона. Това е. Bamboo Spark е лесен за използване и свързва вашите хартиени бележки с цифровия свят.

Бележки като за 21-ви век.

Когато ви дойдат гениалните идеи, на вас ви се иска да ги да ги материализирате по най-удобния за вас начин – с молив / писалка върху хартия. С новият Bamboo Spark вие все едно, че разполагате с 50 листа от вашия бележник. Започвате да пишете с писалката върху листа и иновативното "Smart Folio" ще запази всяко ваше движение. Вашите ръчно написани бележки веднага се преoбразуват в цифров вид и с помощта на приложението Bamboo Spark можете да имате достъп да тях, винаги където сте и когато имате нужда.

Работете по всяко време. Синхронизирайте по-късно.

Слад като свършите вашите белжки, натиснете бутона, за да ги запазите. Не се притеснявайте ако Bamboo Spark не е свързан към друго устройство, той може да съхрани до 100 листа, затова вие можете да уловите идеите си навсякъде и по всяко време. Когато отново свържете Bamboo Spark към вашето Bluetooth® Smart Ready устройство, вашите бележки автоматично ще се синхронизират с приложението Bamboo Spark app. и веднъж свързани с интернет ще имате всичко във Wacom Cloud.
Не можем да ти предложим този продукт в момента.