Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

графичен таблет Wacom Intuos Pro Pen&Touch L PTH-851-ENES

Код:132010018
Wacom Intuos Pro Pen&Touch L PTH-851-ENES
Wacom Intuos Pro Pen&Touch L PTH-851-ENES Wacom Intuos Pro Pen&Touch L PTH-851-ENES
  • Работно пространство: 325 мм x 203 мм
  • Резолюция: 5080 lpi
  • Разделителна способност при писалка: 2540 dpi
  • Точност при писалка: +/- 0.25 мм
  • Чувствителност на натиск на писалката 2048 нива
  • Максимална височина на отчитане при писалка: 16 мм
Не можем да ти предложим този продукт в момента.

Описание

WACOM INTUOS PRO PEN&TOUCH L PTH-851-ENES/
Най-доброто решение за професионални творци!

Новия Wacom Intuos Pro таблет комбинира отличните възможности за работа с чувствителната на натиск писалка и интуитивната мултитъч функция. Той Ви дава възможността да постигнете професионални резултати по лесен и интуитивен начин. Intuos Pro е проектиран за професионална работа и дава възможност на потребителя да разкрие изцяло творческите си способности.

Чувствителната на натиск и наклон писалка Ви позволява да постигнете точност и прецизност, както и с традиционните четки, флумастери и маркери, а мултитъч функциите Ви помагат по-лесно да позиционирате и навигирате своята работа по лесен и интуитивен начин.

С предварително дефинираните функции на бутоните можете да извлечете максимума от възможностите на приложението, с което работите. Новият софтуер за управление на таблета предлага оптимални селекции на Експресните бутони (ExpressKeys) за различните видове програми. Благодарение на тези програмируеми бутони и Touch Ring бутона вие имате бърз достъп до всички желани от вас команди. А с вградената мулти-тъч функция Вие можете много лесно и бързо да навигирате, мащабирате или завъртате изображението, както и да създадете свои собствени мулти-тъч команди.

Във всички модели от новата intuosPro серия са включени безжични модули (Wireless Kit), което Ви дава много по-голяма свобода и удобство в процеса на работа.
WACOM INTUOS PRO PEN&TOUCH L PTH-851-ENES/
Можете да направите избор от три размера (Small, Medium и Large), както и един модел Special Edition, който е Medium формат.

Large (Голям) – Творческото решение. Активната площе е достатъчно голяма за вписване на художествени стилове, които изискват пълна гама от движения. Предназначен е за професионални творци, които работят в големи формати.
 
Не можем да ти предложим този продукт в момента.