Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

светкавица Olympus STF-8 Macro Flash

Код:105020013
Olympus STF-8 Macro Flash
Olympus STF-8 Macro Flash Olympus STF-8 Macro Flash
  • Макро светкавица с устойчива на прах, пръски и замръзване (‑10°C)
  • Конструкция в лек и компактен дизайн
  • Преходният пръстен от комплекта е съвместим с M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1:3.5 Macro, M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Macro и M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑40mm 1:2.8 PRO
  • Подлежаща на настройка позиция на ъгъла на главата на светкавицата в рамките на ъгъл от -60° до 40°
  • Лесен за използване диск за управление
Цена: 999,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Olympus има удоволствието да представи първата в света макро светкавица с устойчива на прах, пръски и замръзване (‑10°C) конструкция в лек и компактен дизайн, което я прави отлична за всякакъв вид среда, било то джунгла или пустиня.
STF‑8 поддържа снимането със светкавица, когато се комбинира с фотоапарати, разполагащи с режим на подреждане на фокуса и режим на бракетинг на фокуса. Тази функция е много полезна при снимане на цветя, насекоми и комерсиални снимки във фотостудио.
Преходният пръстен от комплекта е съвместим с M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1:3.5 Macro, M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Macro и M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑40mm 1:2.8 PRO.
Тази компактна макро светкавица дава многообразни и креативни възможности за осветление чрез управление на изходящата светлина на всяка единична или двойна глава. Когато се използват двете глави на двойната светкавица, GN е 8,5, а когато се използва само едната, GN е 6. Освен режима TTL Auto Sync за прецизно управление, можете да настроите светкавицата да нараства с 1/3 от стъпката чрез фотоапарата в ръчен режим и да нараства с по 1 стъпка чрез диска за светкавицата. Основната светкавица също така може да послужи като командна за управление на повече модули от светкавици.

Olympus STF-8 Macro Flash

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
Цена: 999,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти