Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

стабилизатор Zhiyun-Tech Crane Plus

Код:104010141
Zhiyun-Tech Crane Plus
  • 3-осова стабилизираща система
  • Наклонен ъгъл: 360 °
  • Полезен товар: 350g - 2500g
  • Работен режим: Наляво и надясно Следване & Самоуправление, Следване, Заключване, POV
  • Време на работа на батерията: 12h - 18h
  • Време за зареждане: 3 часа (стандартно)
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Zhiyun-Tech Crane Plus e 3-осева стабилизираща система, която предлага MotionMemory, POV, Intelligent Object Tracking и NightLapse режими. Гимбалът поддържа голям капацитет на полезено натоварване до 2.5 кг и осигурява интегриран контрол за избрани DSLR и безогледални камери. С 360 ° въртене по всичките три оси и 45 ° синхронизирано завъртане в режим POV, Crane Plus предлага многобройни възможности за стабилно и плавно заснемане от всеки ъгъл. Zhiyun-Tech Crane Plus идва с кабел за управление на камерата, който може да реализира синхронна работа както на фотоапарата, така и на стабилизатора, като заснемане на снимка или мащабиране.

MotionMemory

Използвайте функция MotionMemory, за да настроите нови движения на камерата и да ги запазите, така че Crane Plus да ги помни за в бъдеще. Стабилизиращата система ще запомни всички ваши настройки за timelapse като интервала, броя на снимките, продължителността и други. Независимо дали сте амбициозен режисьор, влогър в YouTube, записвате семейни събития или сте Timelapse фотограф, с MotionMemory ще можете лесно да уловите тези прекрасни моменти точно както сте си ги представяли.

POV

Crane Plus добавя нов дизайн на POV Point of View режима, който позволява допълнително движение на камерата, като осигурява до 45 г° синхронизирано завъртане. Това означава, че вместо Crane Plus да поддържа нивото на камерата, докато вие завъртате наляво или надясно, режим POV ще завърта камерата наляво или надясно заедно с вас до 45 градуса. Още по-просто, когато се движите, камерата се движи с вас. 

NightLapse

Crane Plus предлага функцията NightLapse: Мощен нов инструмент за създаване на великолепни timelapse серии, които добавят ново измерение на движението и дълбочината. Използвайки Crane Plus с NightLapse режим, можете да заснемете зашеметяващи звездни пътеки, красивите нощни пейзажи и всичко това със зашеметяващото движение и стабилност, които само Crane Plus може да осигури.

Капацитет на натоварване

Crane Plus използва модерна 6-та генерация Instune Algorithm система за захранване на моторите и може да се справи с тегло до 2.5 кг. Независимо дали използвате безогледални камери или използвате професионални DSLR фотоапарати, стабилизиращата система може да се справи със значително по-широк спектър от комбинации от камери и обективи.

Актуален списък на съвместими фотоапарати може да видите на сайта на производителя

Съдържание на кутията

Zhiyun-Tech Crane Plus

Трипод
Държач за обектив
Отделение за батериите
2 x 26500 Li-Ion батерии
Зарядно за батерии
2 x Монтажен винт
Противоплъзгаща се лента
Micro USB кабел
Panasonic Camera Control Cable
Sony Camera Control Cable

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти