Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

обектив Zeiss CP.3 XD 35mm T/2.1 Compact Prime - PL

Код:101040055
Zeiss CP.3 XD 35mm T/2.1 Compact Prime - PL
  • Широкоъгълен Full-Frame Cinema обектив
  • eXtended Data (XD) и /i конектори
  • 14 ламелна безстъпкова диафрагма
  • 300° ротиране на фокусния ринг
Цена: 11 699,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Обективът Zeiss XD 35mm T/2.1 Compact Prime e стандартен твърд светлосилен модел за кино и видео предназначен за използване с безогледалните фотоапарати с пълноформатни сензори.

Характерното за тази серия са новите eXtended Data връзки, които предават в реално време основни метаданни за обектива (фокусно разстояние, позиция на фокус, настройка на ириса и изчисляване на дълбочината на рязкост) както през Cooke /i интерфейс на самия байонет, така и чрез 4-пинова LEMO връзка на тялото на обектива. 

Всички модели от серията споделят един и същ преден диаметър, разположение на зъбните пръстени и механична конструкция. Поради идентичните си характеристики, обективите и съвместимите аксесоари могат лесно и бързо да бъдат заменяни с други.

Друга характеристика на обективите от тази серия са сменяемите байонети.  Ако желаете да монтирате вашия обектив CP.3 към друга камера, това може да стане бързо и лесно.

Антирефлексно покритие предотвратява отблясъците за повишен контраст и цветопредаване, а подобреният ергономичен дизайн с намалени размери и равномерно разпределение на тежестта гарантира удобно използване на обектива във всякакви ситуации.

Корпусът е защитен от влага, прах и екстремни температури, което дава възможност за работа и в неблагоприятни климатични условия.

Характеристики

Общи характеристики
Размер на филтъра95 мм
Максимална диафрагмаT2.1
Минимална диафрагмаT22
Минимално разстояние на фокусиране30 см
Ламели на диафрагмата15
Размер83.7 мм
Тегло800 грама

Разгледани продукти

Изчисти