Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

фотоапарат Nikon D5600 + обектив Nikon AF-P 18-55mm VR

Код:100030049
фотоапарат Nikon D5600 + обектив Nikon AF-P 18-55mm VR
фотоапарат Nikon D5600 + обектив Nikon AF-P 18-55mm VR фотоапарат Nikon D5600 + обектив Nikon AF-P 18-55mm VR фотоапарат Nikon D5600 + обектив Nikon AF-P 18-55mm VR фотоапарат Nikon D5600 + обектив Nikon AF-P 18-55mm VR фотоапарат Nikon D5600 + обектив Nikon AF-P 18-55mm VR
фотоапарат Nikon D5600 + обектив Nikon AF-P 18-55mm VR фотоапарат Nikon D5600 + обектив Nikon AF-P 18-55mm VR
  • 24.2MP (CMOS Bayer RGB)
  • 1.5х кроп (23.5х15.6mm)DX
  • FullHD (1920x1080)60p
  • 39 точков Phase AF
  • Nikon F съвместимост
  • 5fps при 24.2MP
  • 1/4000s Mакс. скорост
  • 1/200s Х-скорост
  • 1x SD/SDHC/SDXC
  • 100-12800(25600)ISO
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Nikon D5600 е снабден с 24.2 MP CMOS сензор с формат DX и процесор за обработка на изображенията EXPEED 4, които му осигуряват светлочувствителност в диапазон ISO 100-25600 за работа при различни светлинни условия и постигане на високо качество на изображението със забележителни детайли, динамичен обхват и точност на цветовете. Освен това, дизайнът на сензора изключва оптичен нискочестотен филтър (Low Pass Filter) за постигане на по-голяма острота и детайлност на изображенията. Възможностите на камерата включват и серийно снимане до 5 fps, както и запис на Full HD 1080p видео при 60 fps. D5600 е оборудван с 3.2 инча Vari Angle touchscreen дисплей, който ви позволява да композирате от всеки ъгъл. 

NIKON D5600 BLACK BODY


Разпалете творческия си дух с D5600 с постоянна връзка.
Неочакваният миг красота. Режисираният филм през интервал, който излиза перфектно. Независимо дали улавяте играта на сенките, когато слънцето е високо, или заснемате филми от интересни ъгли, много малко неща представляват по-голяма тръпка от създаването на нещо, което другите оценяват високо.
Снабден с мощната технология за изображения на Nikon, D5600 е там, където се случва магията. Това е фотоапарат, който придава мощ на вашите идеи. Диапазонът от легендарни обективи NIKKOR, който е на наше разположение, означава, че никога няма да усетите липса на креативни опции. А SnapBridge на Nikon ви дава възможност да синхронизирате снимките със смарт устройството си, докато ги правите, или лесно да прехвърляте филми, когато поискате.

РАЗДВИЖЕТЕ ВЪОБРАЖЕНИЕТО СИ: КАЧЕСТВО НА ИЗОБРАЖЕНИЕТО НА D-SLR ОТ NIKON

NIKON D5600 BLACK BODYКогато сте от фотографите, които виждат, това, което другите пропускат, качеството на изображението е всичко. D5600 е снабден с голям 24,2-мегапикселов сензор за изображения с формат DX и може да заснема ясно фини текстури и да създава изображения с изключително отчетливи детайли. Вашите приятели и последователи ще видят точно това, което сте предвидили — на всяка от снимките. Диапазонът на ISO от 100 до 25 600 и разширената ISO чувствителност от 6400 в режим „Нощен пейзаж“ гарантират лесно заснемане на сцени при слаба светлина и трудни за осветяване ситуации. Процесорът за обработка на изображенията EXPEED 4 притежава първокласна ефективност за намаляване на шума дори при високи стойности на ISO. А когато имате на разположение широк диапазон от взаимнозаменяеми обективи NIKKOR, от вас зависи да заснемете изображения с великолепно размазване на фона и с контрасти, богати на тонове.

ПРЕКАЛЕНО ДОБРИ, ЗА ДА НЕ ГИ СПОДЕЛИТЕ: ОСТАНЕТЕ ВЪВ ВРЪЗКА БЛАГОДАРЕНИЕ НА SNAPBRIDGE

NIKON D5600 BLACK BODYСвържете се и се вдъхновете, докато споделяте за секунди изображенията си с D-SLR качество. Революционното приложение SnapBridge на Nikon използва технологията Bluetooth® low energy¹, за да създаде постоянна връзка между D5600 и съвместимо смарт устройство. Свързването на фотоапарата със смарт устройството ви е лесно. След като то е осъществено, фотоапаратът може да синхронизира снимки с устройството, докато снимате, без да се налага всеки път наново да установявате връзка между тях. Всяка направена от вас снимка се появява незабавно в телефона или таблета ви, готова за споделяне. Освен това можете да прехвърляне филми ръчно, където поискате. Свързването чрез SnapBridge ви дава възможност да използвате смарт устройството си дори за отдалечено снимане. Както и да си служите със SnapBridge, можете да продължите да използвате смарт устройството без прекъсване и няма нужда да се притеснявате, че батерията на фотоапарата ще се изтощи. Вие виждате нещата по уникален начин: С помощта на SnapBridge можете моментално да го споделяте.

D-SLR ОТ NIKON: КОГАТО СНИМАНЕТО ВИ НАИСТИНА СЪЗДАВА УСЕЩАНЕ ЗА СНИМАНЕ

NIKON D5600 BLACK BODYБезупречната ергономичност на изключително портативния D5600 ви улеснява да се потопите в снимането. Създавайте привличащи окото композиции благодарение на висококачествения оптичен визьор, който осигурява невероятно чист изглед през обектива – когато искате да се фокусирате върху обекта, снимането през визьора ви дава възможност да блокирате слънчевата светлина и нещата, които ви разсейват. Освен това можете държите по-стабилно фотоапарата, когато използвате телефото обектив. Добре разположените диск за управление и мултиселектор ви улесняват да сменяте настройките, докато снимате. Можете дори да използвате функцията Fn чрез докосване, за да регулирате настройките чрез големия сензорен екран, без да отклонявате погледа си от визьора. С тяло, което тежи само 415 г (приблизително)², и монолитен корпус, подсилен с карбонови влакна, този фотоапарат е достатъчно лек и здрав, за да го вземате навсякъде със себе си. От последната ви пътническа одисея до оживените градски улици – щом обхванете здраво с пръсти удобната ръкохватка на този фотоапарат и започнете да снимате, няма да поискате да го оставите.

УЛАВЯЙТЕ ВСИЧКО, КОЕТО ВИЖДАТЕ, ТАКА, КАКТО ГО ВИЖДАТЕ: СЕНЗОРЕН ЕКРАН С ПРОМЕНЛИВ ЪГЪЛ

Сега можете да снимате с D-SLR, който вижда света така, както вие го виждате – дори когато го правите под съвсем различен ъгъл. Трябва само да обърнете, да наклоните или да завъртите големия 8,1-сантиметров (3,2-инчов) сензорен екран с променлив ъгъл, за да композирате перфектните снимки: ще имате ясен изглед независимо от това дали фотоапаратът е високо горе, ниско долу или отдалечен от тялото ви. Натиснете сензорния екран, за да фокусирате, и снимайте точно като със смартфон. Освен това можете да използвате контролите чрез докосване по време на снимане с използване на визьор или при възпроизвеждане на изображенията. По време на снимане с използване на визьор функцията Fn чрез докосване предлага интуитивна алтернатива на диска за управление или мултиселектора: сега можете да избирате точката за фокусиране или да регулирате други важни настройки, като Диафрагма, Автоматична чувствителност и други, посредством големия сензорен екран. По време на възпроизвеждане на изображенията лентата за бързо придвижване из кадрите, наследена от професионалните фотоапарати D5 и D500 на Nikon, ви позволява да превъртате бързо изображенията. Освен това можете да щипнете с пръсти, за да увеличите и бързо да изрежете някое изображение.

NIKON D5600 BLACK BODY
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НИЩО: СКОРОСТ И ПРЕЦИЗНОСТ ЗА УЛАВЯНЕ НА ВСЯКА ИДЕЯ
Когато забележите нещо, искате да имате фотоапарат, който не пропуска нищо. Независимо дали сте в центъра на действието, или снимате от разстояние, изключително ясната система за АФ на D5600 ще улови обекта ви и ще го държи на фокус. 39-те точки за фокусиране на системата за АФ покриват голяма част от кадъра, а деветте изключително прецизни сензора от кръстосан тип в централната зона осигуряват по-голяма точност. Когато снимате в режим Live View (преглед в реално време), АФ с детекция на контраст на фотоапарата ви задържа точно върху целта. И когато перфектната възможност за снимка се появи изневиделица, този фотоапарат е способен да снима с невероятно бързите пет кадъра в секунда, за да „закове“ момента с перфектна прецизност.

ФИЛМИ, КОИТО ЩЕ СПОДЕЛИТЕ С ГОРДОСТ: D-MOVIE И ФИЛМ ПРЕЗ ИНТЕРВАЛ

Записвайте плавно видеоклипове с пълна HD и фини детайли, които ще споделите с гордост. D-Movie ви дава възможност да записвате с кадрова честота до 50/60 p. Непрекъснатото автоматично фокусиране в режим Live View (преглед в реално време) (режим с постоянно следящ АФ) запазва обектите ясни, дори при бързо развиващо се действие. А ако снимате с комплекта с обектив AF-P NIKKOR, шумът от задвижването практически ще липсва във видеоклипа, благодарение на вградения стъпков мотор. Функцията „Филм през интервал“, наследена от висококачествените D-SLR фотоапарати на Nikon, превръща сцените с бавнодвижещи се облаци или оживена улица в драматични високоскоростни серии. А филмите, заснети с D5600, могат лесно да се споделят посредством свързването чрез SnapBridge, предлагано от фотоапарата.



ТВОРЧЕСКАТА НОТКА: ВГРАДЕНИ ТВОРЧЕСКИ ИНСТРУМЕНТИ
Засилете въздействието на снимките и филмите си чрез набор от вградени творчески инструменти. Постигнете лесно по-голяма изразителност на всяка снимка посредством набор от специални ефекти: можете да визуализирате избрания от вас ефект в Live View (преглед в реално време) и да коригирате интензитета му, преди да снимате. За още по-добър контрол на вида на вашите изображения и на създаваното от тях усещане използвайте всички ефекти на Picture Control, за да зададете фините настройки, като контраст и наситеност. Настройката Равни на Picture Control ви улеснява да направите филми, перфектни за последваща обработка. Можете дори да създадете потребителски Picture Control за характеристика, която е изцяло ваша. Наборът от ефекти в менюто Ретуширане ви дава възможност бързо да усилите въздействието на снимките си или да промените настроението, което създават, още във фотоапарата. А функцията за свързване на фотоапарата SnapBridge означава, че можете да се възползвате от смартфона или таблета си, за да продължите творческия процес, като използвате любимите си приложения.

ОБЕКТИВИ NIKKOR: ЛЕГЕНДАРНИ ОПТИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

D5600 е съвместим с пълната гама обективи NIKKOR с формат DХ. Няма значение как очите ви на фотограф виждат света, има обектив NIKKOR, който споделя начина ви на виждане. Използвайте бърз фиксиран обектив за красиво размазан фон, телефото обектив – за отдалечени обекти или широкоъгълен обектив – за драматична композиция. Можете също така да снимате, като направите избор между голям брой обективи с формат FX.
NIKON D5600 BLACK BODY

РАЗШИРЕТЕ ФОТОГРАФСКИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ: АКСЕСОАРИ ОТ NIKON

D5600 е част от безкрайно разширяващата се система от D-SLR от Nikon, която може да ви помогне да реализирате всяка своя фотографска идея. Когато искате да изследвате творческия потенциал на светлината, известните светкавици Speedlight на Nikon ще ви улеснят. Тези преносими светкавици ви дават възможност за разсейване или омекотяване на светлината, за придаване на по-силно въздействие на снимките при дневна светлина, за подобряване на изображения при астрономически полумрак или за открояване на детайли на обектите при ситуации с контражур. За да си осигурите максимална портативност, използвайте компактната светкавица Speedlight SB-500, снабдена с вграден LED с висока интензивност, който е идеален за заснемане на неподвижни изображения в близък план или за записване на филми. Когато искате да постигнете записване на висококачествен звук, използвайте опционалния стерео микрофон ME-1. Няма значение какво искате да снимате, Nikon има средствата, необходими за да го направите.
 
 
 

Save

обектив Nikon AF-P DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Nikon AF-P DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR  е стандартен компактен вариообектив с оптична стабилизация (VR), който покрива от широкоъгълен до портретен диапазон с еквивалент на фокусното разстояние (35мм филм) от 27-82.5 мм. Обективът намира приложение и при заснемане на видео, като новият стъпков мотор AF-P позволява бързо фокусиране и плавно преместване на фокуса от обект на обект практически безшумно. Super Integraded покритието, което е приложено на отделни елементи, помага да се подтиснат отраженията и отблясъците за подобряване на контрастта и точното цветопредаване при работа в условия на ярка светлина.

NIKON AF-P 18-55MM F/3.5-5.6G VR


Компактен и лек вариообектив с формат DX – за качествена ежедневна фотография

С диапазона си на увеличение, вариращо от широкоъгълно до нормално, и компактната си конструкция това е отличен преносим обектив. Винаги ще бъдете готови да заснемете множество обекти – от градски снимки и пейзажи до семейни спортни събития и изпълнени с действие HD филми. Независимо от снимания обект, функцията за намаляване на вибрациите на Nikon запазва яснотата на изображенията дори в условия на слаба осветеност. Оптимизираният дизайн прави обектива компактен и удобен за всекидневно носене.

NIKON AF-P 18-55MM F/3.5-5.6G VRЕжедневие: компактен и лек вариообектив с 3,1-кратно увеличение
Покрива често използвания диапазон на фокусното разстояние 18 – 55 мм (35 мм еквивалент: 27 – 82,5 мм) с максимална диафрагма от f/3,5 – 5,6. От портрети до пейзажи, този обектив е перфектен за заснемане на всякакви снимки. Той е идеален и за снимане на HD филми.

Плавно и бързо автоматично фокусиране: Стъпков двигател на Nikon
Новият стъпков двигател на Nikon позволява бързо фокусиране и е идеален за снимане на филми. Благодарение на новия двигател, този обектив работи по-тихо и дори по-бързо от своя предшественик. При увеличаване за снимка можете да фокусирате обектите мигновено и с абсолютна точност. При снимане на видео клип двигателят позволява плавно преместване на фокуса от обект на обект практически безшумно.

Изображения с качество, характерно за Nikon
Този обектив с формат DX е специално проектиран оптимално да използва високия брой пиксели и усъвършенствания сензор за изображения на D-SLR фотоапаратите на Nikon. Двете асферични лещи намаляват до минимум сферичната аберация и другите форми на изкривяване, така че да можете да се наслаждавате на снимки с висока разделителна способност и филми с ярки цветове, забележителен контраст и детайли с висока рязкост.

 
NIKON AF-P 18-55MM F/3.5-5.6G VR

Намаляване на вибрациите (VR)
Впечатляващата функция за намаляване на вибрациите на Nikon запазва яснотата на изображенията дори в условия на слаба осветеност. Предназначена да позволява по-стабилно снимане от ръка, функцията за намаляване на вибрациите ви дава възможност да използвате до четири стопа по-ниски скорости. Независимо дали правите портрети, групови снимки или заснемате впечатляващи пейзажи, обективът ви помага да заснемате всеки път изображения без размазване. Можете да включвате и изключвате функцията за намаляване на вибрациите с помощта на менюто на фотоапарата.
 
NIKON AF-P 18-55MM F/3.5-5.6G VR
 
Опростено управление
Можете да превключвате между автоматично и ръчно фокусиране и да включвате и изключвате функцията за намаляване на вибрациите с помощта на менюто на фотоапарата*. Без превключватели по самия цилиндър на обектива няма опасност от неволна промяна на настройките, когато искате да направите снимката.
Преносимият обектив за ежедневна употреба
Свръхкомпактен и лек, това е идеален преносим обектив. Тялото на обектива тежи само 205 г и можете да го приберете, когато не го използвате, така че дължината му да стане едва 62,5 мм, което го прави удобен за носене навсякъде с вас.

* Работи само със съвместими фотоапарати: D5500/D5300/D3300. Съвместимите фотоапарати може да изискват актуализация на фърмуера.

Характеристики

фотоапарат Nikon D5600

Изображение
СензорDX, CMOS, 23,5 мм x 15,6 мм
Ефективни пиксели24,2MP
Размер на изображението(L) 6000 x 4000, (M) 4496 x 3000, (S) 2992 x 2000
Формат на изображениятаNEF(RAW), JPEG
Оптика
БайонетNikon F mount
Фокус
Автоматичен фокус (AF)Сензорен модул с автоматично фокусиране Nikon Multi-CAM 4800DX с TTL детектиране на фазата, 39 точки за фокусиране (включително 9 сензора от кръстосан тип) и лъч за подпомагане на АФ (обхват приблиз. от 0,5 до 3 м/от 1 фут и 8 инча до 9 фута и 10 инча) Автоматично фокусиране се предлага при обективите AF-S, AF-P и AF-I.
Режими на AFАФ с единична точка, 9-, 21- или 39-точково АФ с динамична зона, 3D проследяване, АФ с автоматична зона
Зони на AF39, има възможност за избор на 39 или 11 точки за фокусиране
Визьор
Тип визьорОгледално-рефлексен визьор с пентаогледало на нивото на окото
Покритие на кадъраПриблиз. 95% хоризонтално и 95% вертикално
УвеличениеПриблиз. 0,82x
Диоптрична корекцияОт -1,7 до +0,5 м-1
Дисплей
Тип дисплей8,1 см (3,2 инча) диагонал; TFT LCD дисплей с променлив ъгъл с ъгъл на виждане 170°, приблиз. 100% покритие на кадъра, регулировка на яркостта и включване/изключване, управлявано от сензор за око; приблиз. 1 037 000 точки (720 x 480 x 3 = 1 036 800 точки)
ВъзпроизвежданеВъзпроизвеждане на цял екран и като миниатюри (4, 12 или 80 изображения или календар) с увеличаване при възпроизвеждане, изрязване при увеличено възпроизвеждане, увеличаване на лица при възпроизвеждане, възпроизвеждане на филми, слайдшоута на снимки и/или филми, показване на хистограма, показване на най-интересното, информация за снимката, показване на данни за местоположението, автоматично завъртане на изображението, оценка на снимките и коментар към тях (до 36 знака)
Експонация
ISOISO 100 до 25 600 на стъпки от 1/3 EV, налична е автоматична настройка на ISO чувствителността
ЗатворФокален затвор с вертикален ход и електронно управление
Скорост на затвора1/4000 до 30 сек на стъпки от 1/3 или 1/2 EV, bulb (продължителна ръчна експозиция, докато е натиснат спусъкът), продължителна ръчна експозиция за зададен период от време
СветломерМатрично измерване: 3D цветно матрично измерване II (обективи тип G, Е и D); цветно матрично измерване II (други обективи с процесор). Централно претеглено измерване: Дава тегло 75% на информацията от кръг с диаметър 8 мм в центъра на кадъра. Точково измерване: Измерва кръг с диаметър 3,5 мм (около 2,5% от кадъра), центриран върху избрана точка за фокусиране
Режими на сниманеАвтоматични режими (автоматичен; автоматичен (изключена светкавица)); режим с автоматична гъвкава програма (Р); автоматичен режим с приоритет на затвора (S); автоматичен режим с приоритет на диафрагмата (А); ръчен режим (М); сценични режими (портрет; пейзаж; деца; спорт; близък план; нощен портрет; нощен пейзаж; парти/на закрито; плаж/сняг; залез; здрач/зазоряване; портрет на домашен любимец; светлина на свещи; цвят; есенни цветове; храна); режими със специални ефекти (нощно зрение; супер живо; поп; фото илюстрация; ефект фотоапарат-играчка; ефект „миниатюра”; селективен цвят; силует; висок ключ; нисък ключ)
Серийно снимане5 fps
Баланс на бялотоАвтоматично, осветление от лампа с нажежаема жичка, флуоресцентно (7 типа), директна слънчева светлина, блясък, облачно небе, сянка, ръчна потребителска настройка, всички без ръчната потребителска настройка разполагат с фина настройка.
Светкавица
Управление на светкавицатаTTL: i-TTL управление на светкавицата чрез 2016-пикселов RGB сензор се предлага с вградена светкавица; i-TTL балансираната запълваща светкавица за цифрови SLR се използва при матрично и централно претеглено измерване, стандартната i-TTL светкавица за цифрови SLR – при точково измерване
Режими на светкавицатаАвтоматичен, автоматична синхронизация с намаляване на ефекта „червени очи“, автоматична бавна синхронизация, автоматична бавна синхронизация с намаляване на ефекта „червени очи“, запълваща светкавица, намаляване на ефекта „червени очи“, бавна синхронизация, бавна синхронизация с намаляване на ефекта „червени очи“, задно перде с бавна синхронизация, синхронизация по задно перде, изключен
Компенсация-3 до +1 EV на стъпки от 1/3 EV или 1/2 EV в режими P, S, A, М и СЦЕНА
X-синхрон1/200 сек
Гнездо за аксесоари (Hotshoe)Гнездо за „горещо“ включване ISO 518 със синхронизация, контакти за данни и защитно заключване
Видео
Формат на видеотоMOV
КомпресияУсъвършенствано видеокодиране H.264/MPEG-4
Размер на видеото1920 x 1080; 60p (последователна развивка), 50p, 30p, 25p, 24p; 1280 x 720; 60p, 50p, действителните кадрови честоти за 60p, 50p, 30p, 25p и 24p са съответно 59,94, 50, 29,97, 25 и 23,976 кадъра/сек; всички опции поддържат както високо, така и нормално качество на изображението
ЗвукЛинейна PCM, Вграден или външен стерео микрофон; чувствителността може да се регулира
Други
USBHi-Speed USB, с Micro-USB конектор; препоръчва се свързване към вградения USB порт
HDMIHDMI конектор тип С
Аудио входСтерео мини жак (диаметър 3,5 мм); поддържа опционално стерео микрофони ME-1
Wi-Fi2412 до 2462 МХц (канали от 1 до 11), IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, Удостоверяване: отворена система, WPA2-PSK

Обхват: Приблиз. 10 м (32 фута) без смущения; диапазонът може да се променя в зависимост от силата на сигнала и наличието или липсата на препятствия
BluetoothBluetooth спецификация версия 4.1
БатерияЕдна акумулаторна литиево-йонна батерия EN-EL14а
ЗахранванеЗахранващ адаптер EH-5b; изисква конектор за захранването EP-5A (предлага се отделно)
РазмерПриблиз. 124 x 97 x 70 мм (4,9 x 3,9 x 2,8 инча)
ТеглоПриблиз. 465 г (1 фунт и 0,4 унции) с батерия и с карта с памет, но без капачката на тялото на фотоапарата; приблиз. 415 г/14,7 фунта (само тялото на фотоапарата)
Памет1 x SD, SDHC (съвместимост с UHS-I), SDXC (съвместимост с UHS-I)
Прахопочистваща системаПочистване на сензора за изображения, еталонни данни за опцията „Изтриване на следи от прах от изображението“ (необходим е софтуер Capture NX-D)
Режими за снимкиS (единична снимка), CL (серия от снимки с ниска скорост), CH (серия от снимки с висока скорост), Q (тихо освобождаване на затвора), самоснимачка; вдигнато огледало (MUP); поддържа се снимане през зададен интервал от време

обектив Nikon AF-P DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Основни
ТЕГЛО205 г
Общи характеристики
Размер на филтъра55 мм
Диапазон на диафрагмения отворF/3,5 – 5,6 / f/22 – 38
Оптична стабилизацияДа
Минимално предметно разстояние0,25 м
Увеличение0,38 пъти
Конструкция на обектива (групи/елементи)12 елемента в 9 групи (включително 2 асферични лещи)
Зрителен ъгълD-SLR фотоапарати с формат DX на Nikon: 76° – 28°50′
Фокусно разстояние, приравнено към 35mm стандарт27 - 82.5 mm
Гнездо за стативНе
Дължина64,5 мм
Максимален диаметър62,5 мм

Съдържание на кутията

фотоапарат Nikon D5600

Батерия EN-EL14A Rechargeable Li-Ion Battery 
Зарядно устройство MH-24 Quick Charger
Чашка за окуляр DK-25 Rubber Eyecup
Ремък AN-DC3 Camera Strap 
Защитна апачка BF-1B Body Cap

обектив Nikon AF-P DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Предна капачка на обектива LC-55A
Задна капачка на обектива

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти