Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

камера Panasonic HC-VXF990

Код:102010023
Panasonic HC-VXF990
Panasonic HC-VXF990 Panasonic HC-VXF990 Panasonic HC-VXF990
  • 4K UHD (3840x2160/25p) видеозапис
  • 20х опт. зум (30.8-626mm екв.)f/1.8-3.6
  • 8.29 MP 1/2.3" BSI MOS сензор
  • AVCHD; MP4; iFrame видеоформати
  • 3.0" (460 800 т.) сензорен LCD дисплей
  • 0.24"(1 555 200 т.) LCD визьор
  • SDXC слот за памети
  • Panasonic VW-VBT190 батерия в комплекта
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Panasonic HC-VXF990 е видеокамера, която комбинира Ultra HD 4K видео с вградени инструменти за изрязване и редактиране и предлага лесни, но мощни възможности за потребителите за засенаме на висококачествено видео. Видеокамерата е снабдена с разширени функции, включително HDR Movie Mode за запазване на повече информация в изображенията, режим Wireless Multi Camera, множество кино ефекти като Slow и Quick Video, Dolly ефект и др. Panasonic HC-VXF990 е оборудван и с накланящ се електронен визьор, който ви позволява лесно заснемане при всякакви условия.

Panasonic HC-VXF990 е компактна камера, която предлага Ultra HD 4K Видео и 4K снимки, за да запазите важните моменти. Това е възможно благодарение на високоскоростиния и прецизен автофокус, а процесорът Crystal Engine 4K успява да обработва големия обем 4K данни бързо и точно като същевременно подтиска шума. Обективът Leica Dicomar създава ясни изображения, с богати нюанси и с минимални отражения и отблясъци. Усъвършенстваният BSI сензор с близо 8М ефективни пиксела подтиска изкривяването чрез увеличаване на скоростта за четене на данните, за да постигнете коректно рендиране на сцената.

PANASONIC HC-VXF990

Вградени 4K инструменти

Вградените инструменти за редактиране ви позволяват да изрязвате 4K видеото си и да добавяте ефекти като редактираните видеоклипове се запазват в MP4 1080/25p.

Post Zooming ви позволява плавно преближаване без размазване, а също лесно приближаване и отдалечаване на обекти извън центъра без да променяте ъгъла на камерата.

Post Panning ви дава възможност за точно и плавно панорамно снимане, за което е необходимо само да изберете начална и крайна точка.

Post Tracking ви осигурява лесно проследяване на избран човек от видеоклипа, като видеокамерата автоматично ще държи обекта в изрязаната зона.

Post Stabilizer ви позволява да компенсирате трептенията чрез автоматично коригиране на позицията на изрязване и резултатът е по-стабилено и ясно видео.

PANASONIC HC-VXF990

Кино ефекти

Slow & Quick Video ви дава възможност да комбинирате бавни и бързи движения в активни сцени.

Slow Zoom ви позволява лесно и плавно да приближавате вашия обект, което иначе трудно се постига от ръка.

Dolly Zoom ефекта се използва за първи път от Алфред Хичкок. При него фонът се приближава, докато размера на обекта остава нпроменен. 

Slow Motion ви дава възможност да запазите любими моменти на бавен кадър.

Забележка: Кино ефектите са налични само във формат MP4 1080/28М
PANASONIC HC-VXF990

Wireless Multi Camera

Panasonic HC-VXF990 предлага функцията Wireless Multi Camera, с която имате възможност да добавите повече емоция към вашето видео. Функцията ви позволява да свържете безжично до три смартфона и да използвате едновременно два от тях като вторични камери, като изображенията от тях са взаимозаменяеми. Така вие може да снимате от множество ъгли и различни гледни точки за постигане на по-впечатляващо видео. Функцията не е налична в 4K режим и при 24p.

HDR Movie

Насладете се на по-ясно видео с повече детайл благодарение на HDR Movie. Функцията сглобява два кадъра заснет при различна експонация, така че да подтисне прекалено светлите области и твърде тъмните сенки. Дори и в трудни светлинни условия като контражур, можете лесно да заснемете видео с отлична тонална градация. Специален HDR бутон ви позволява с лекота да превключвате между режимите, когато е необходимо. Функцията не е налична в 4K режим и при 24p.

Съдържание на кутията

Panasonic Hc-Vxf990

Акумулаторна батерия
Захранване
Micro HDMI кабел
USB кабел
Сенник

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти